Ati fost victima unui accident auto?

Din acest moment, toate problemele dvs. devin prioritatea noastra.
Un simplu apel telefonic si daca e nevoie, venim noi la domiciliul dvs. sau la spital in situatia in care nu va puteti deplasa.
Referitor la cheltuielile/costurile privind consultanta/reprezentarea juridica acordata, SUNT ZERO, intrucat deviza echipei noastre este urmatoarea: NU PLATESTI NIMIC, PANA NU CASTIGAM CAZUL TAU”

Cine suntem ?

Asociaţia Privind Despăgubirile Acordate Victimelor Străzii, a fost inființata de un grup de initiațiva in scopul de a asigura protecția si sprijinul multilateral al  victimelor-evenimentelor rutiere, ca o reacție firească la numărul mare de accidente ce atrag un cortegiu de suferințe si alte consecințe negative. Asociația este înregistrata fiscal sub CIF 36889436.

Clienții asociației vor fi reprezentați cu succes din punct de vedere juridic la instanțele judecătorești în vederea obținerii despăgubirilor de la asiguratori, de un veritabil și puternic corp de avocați din cadrul U.N.B.R, cu o experința vastă in dosare de accidente rutiere.

Noi va ajutam sa va cunoasteti drepturile!

Obtinerea despagubirile pentru accidente rutiere sunt specialitatea noastra. Fiti sigur ca nu vom permite sa fiti infranti sau umiliti nici de birocratie, nici de aroganta/nepasarea/superficialitatea celor care va datoreaza daune. Aveti nevoie de prezenta noastra acolo unde dvs. nu puteti sa va sustineti cauza, aveti nevoie de echipa de avocati pentru obtinerea despagubirilor ce vi se cuvin. Nu trebuie sa renuntati cu usurinta la despagubirile ce se acorda in urma accidentelor auto.
Va putem informa in mod permanent cu privire la stadiul si evolutia cazului dvs.
Primiti de la noi sfaturi si informatii competente privind despagbirile ce se acorda victimelor accidentelor rutiere.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să fim lider al pieței pe segmentul serviciilor dedicate obținerii daunelor din accidente rutiere grave, să fim cea mai diligentă echipă de procesare a cauzelor și să obținem pentru clienții noștrii cele mai consistente despăgubiri.

Echipa de avocați care formeaza departamentul juridic gestionează anual câteva sute de dosare în care reprezintă familiile victimelor ce si-au pierdut viata ori au fost grav rănite in accidente de circulatie.

Asociaţia Privind Despăgubirile Acordate Victimelor Străzii are, poate, cel mai consistent palmares de soluții juridice si financiare favorabile obținute în beneficiul a sute de familii afectate de tragedia pierderii unei rude apropiate într-un accident rutier grav.

Aveti incredere in noi ca vi se poate face dreptate!

Un singur apel telefonic la call-center va scapa de povara intrebarilor la care nu puteti gasi raspuns singur.  Dumneavoastra chiar aveti dreptul sa primiti despagubiri ca urmare a accidentului suferit. Renuntati la sfaturile binevoitorilor si apelati la experienta si competenta noastra pentru ca exista riscul sa pierdeti probe care pot deveni esentiale in rezolvarea cazului dvs. Noi stim ca este nedrept ce vi s-a intamplat, noi cunoastem cel mai bine ca din momentul accidentului puteti deveni o povara chiar si pentru cei apropiati, la fel de bine cunoastem insa, ca cei care trebuie sa va despagubeasca o vor face chiar daca drumul e lung si plin de obstacole. In ziua in care v-ati hotarat sa ne incredintati noua suferinta dvs. vom demara toate procedurile legale ca sa vi se faca dreptate.

Încă nu ești lămurit și dorești mai multe informații ?

Sună-ne, completează formularul de contact sau intră in legatură directă pe Live Chat.

.